Project Malajzia 2015

Project Malajzia 2015

Utazás tervező alkalmazás - Tripomatic

2015. január 02. - slates

logo-500.png

Egy ilyen nagy utazást célszerű, ha nem is a legrészletesebb kivitelben, de megtervezni mikor mit szeretnénk csinálni. Ehhez kell igazítani a szállás és egyéb utazási eszközök foglalását is. Így hát összeültünk és megvitattuk, kit mi érdekel pontosan, miket szeretne látni, miket kevésbé.

A tervezésben nagy segítségünkre van a Tripomatic utazásszervező, mely nem csak webes változatban, hanem alkalmazásként is letölthető Android és iOS készülékekre. Vannak kisebb hibái a rendszernek, de összességében remekül használható akár offline módban is, így utazásunk során nagyon hasznos tud lenni.

Mit tudunk csinálni a Tripomatic alkalmazással?

Komplex kis rendszert kapunk, ahol napra, sőt órára lebontva tudjuk megtervezni az utazásunkat. Először létre kell hozni az utazás idejét, valamint meg kell adni, hova is szeretnénk menni. Az adott napokra kattintva pedig listából kiválasztható, hogy melyik város nevezetességeire vagy kíváncsi. A szűrők segítségével pedig könnyen rendszerezheted a látnivalókat. Így nincs más dolgod mint végig nézni a Legnépszerűbb látnivalókat és hozzáadni azt a megfelelő naphoz, amikor el szeretnél oda menni. Természetesen a nevezetességekről rövid leírást is nyújt a szolgáltatás, valamint olyan közérdekű információkat is megoszt velünk, mint a belépődíj vagy a nyitva tartás.

Mutasd meg a többi utastársnak is.

Az elkészített tervet könnyen meg tudod osztani utastársaiddal is Facebookon, e-mailben akár. Ők azonban szerkeszteni sajnos nem tudják ezt, de nyomon tudják annak változásait követni.

Íme a mi utazásunk eddigi vázlata:http://www.tripomatic.com/trip-journal/54996b192109a

A bejegyzés trackback címe:

https://malajziabautazok.blog.hu/api/trackback/id/tr147034411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása